Presentatie Het Lot in Raalte

Op 20 april is de officiële presentatie van Het Lot. Zeven leerlingen uit de derde klas van het Carmel College Salland te Raalte hebben deze presentatie voorbereid. Lees hieronder hun uitnodiging. Wil je erbij zijn, dan ben je van harte welkom!

 
“Alle drie staan we van de bank op en we maken een dansje door de kamer. We kunnen het bijna niet geloven.”
 
Beste kennissen/familieleden,
Op 20 april is de boekpresentatie van het boek ‘Het Lot’, geschreven door Sandra Oosterveen. Zij is een succesvolle kinderboekenschijfster. De boeken Keten en Hoofdbrekens zijn ook door haar geschreven, deze boeken worden veel gelezen op het Carmel College Salland. Op deze school is zij docent Nederlands en dyslexiespecialist. 
 
Het Lot gaat over Ruben. Ruben is een jongen die voor zijn 16e verjaardag een maand lot krijgt van zijn opa waarmee hij 27,5 miljoen euro wint. Wat betekent dit voor Ruben?
 
Het boek ‘Het Lot’ wordt op 20 april om 15.15 uur in het Atrium van havo/vwo aan de Hofstedelaan 4 gepresenteerd en zal ongeveer om 16.00 uur eindigen met een hapje en een drankje.
 
We hopen op jullie komst!
Met vriendelijke groet,
Halima Abdirazaq, Thijs Loomans, Mike Engbers, Lieke Viscaal, Collin Bannink, Naomi Lugtenberg, Melissa Lugtenberg & Lisa Gerritsen uit H3A1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *