Kito de Dijkpoortkat weer op tv en op de Kunstmarkt

Kito de Dijkpoortkat is weer te zien op NO-Veluwe TV in het programma Voor het Slapen Gaan. Juf Shannon leest de avontuurlijke verhaaltjes voor van dit ondeugende rode katertje dat in De Dijkpoort woont. Het Dijkpoortvrouwtje vindt dat niet fijn en jaagt Kito weg. Ook de gevaarlijke hond Kladdegat wil Kito vangen. De verhaaltjes van Kito de Dijkpoortkat zijn niet alleen leuk, maar kijkers leren ook veel over Hattem en de geschiedenis van deze stad.

 

Op de foto met Kito

Kito de Dijkpoortkat is 20 mei a.s. ook aanwezig op de Kunstmarkt in Hattem. De kat en de schrijver van de verhalen, Sandra Oosterveen, zijn te vinden in de Ridderstaat bij de winkel Potten en Pannen. Kinderen kunnen voor 50 cent een kleurplaat van Kito de Dijkpoortkat maken. Daarvoor zijn alle mooie materialen aanwezig. De opbrengst gaat volledig naar kinderboerderij ’t Dijkweitje.

Ook kan je op de foto met Kito. Als je deze foto, of een foto van de versierde kleurplaat, op Facebook of Twitter plaatst, maak je kans om het boek Kito de Dijkpoortkat te winnen. Elk uur wordt een winnaar gekozen.

Voor het Slapen Gaan is op werkdagen om 18.45 uur te zien bij NO-Veluwe TV en duurt ongeveer vijf minuten. Wil je op een ander moment kijken, dan kan dat. De volgende werkdag wordt de aflevering herhaald op het YouTube-kanaal van RTVHattem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *